Cursus Homeopathie in Acute Situaties in najaar 2020

De cursisten van de najaarsgroep ’15
De cursisten van de najaarsgroep ’15

In het najaar 2020 start ik weer met een nieuwe cursus. Deze wordt gegeven op 3 bijeenkomsten, van 10.00 tot 12.30 of van 12.30 tot 15.00. Data en aanvangstijden  worden vastgesteld in overleg met de  cursisten. Je kunt je aanmelden door het sturen van een email aan info@martindemunck.nl. Geef daarin aan op welke dagdelen je persé niet kan.

In de cursus leer je ten eerste wat homeopathie is. Homeopathische geneesmiddelen zijn vaak een uitkomst bij kleine ongelukjes rond het huis en op het sportveld, je leert welke geneesmiddelen je zou kunnen gebruiken bij bijvoorbeeld brandwonden, verrekkingen en insectenbeten. Maar ook wat te doen bij koorts, diarree en reisziekte. Tevens zal worden ingegaan op de herkomst van de toegepaste geneesmiddelen en hun werkingsgebied (Materia Medica). Het laatste dagdeel zal worden gevuld in overleg met de deelnemers. Mogelijke onderwerpen zijn homeopathische behandeling van kinderen, vaccinatieproblemen, homeopathische profylaxe (het wetenschappelijk bewezen effectieve alternatief voor vaccineren), overgangsklachten, etc. Er zal ruim de gelegenheid zijn voor het stellen van vragen.
EH-doosjeHet doosje met 18 homeopathische middelen, die tijdens de cursus worden behandeld, is tegen een aantrekkelijk bedrag verkrijgbaar.

De deelnemers ontvangen een uitgebreide digitale syllabus met daarin alle behandelde stof.
Het maximale aantal deelnemers is 10 personen. Wacht dus niet te lang met inschrijven!

 

Locatie: Marelaan 35, 2341 LB Oegstgeest

De cursuskosten van € 95,- kunnen worden betaald op de eerste cursusbijeenkomst.

Ook kan je zelf een groepje samenstellen van minimaal 8 cursisten en een locatie kiezen. Ik kom dan naar jullie toe. Voor meer informatie, neem contact met me op.