Coronavirus

De uitbraak van het mysterieuze nieuwe Corona virus houdt de hele wereld in z’n greep. Er worden steeds meer besmettingen gemeld en het dodenaantal stijgt rap. Vaccinfabrikanten staan onder grote druk om zo snel mogelijk met een vaccin te komen. Maar dit zal op z’n vroegst pas over enkele maanden beschikbaar zijn. Tot die tijd worden slecht hygiënische maatregelen geadviseerd.

Men laat liever de mensen doodgaan dat ze ‘out of the box’ denken en kijken hoe bijvoorbeeld met groot succes in India, Cuba, Brazilië, Thailand, enz. virale epidemieën worden bestreden. Op de onlangs gehouden Internationale Conferentie over Homeopathische Profylaxe (HP) in New Delhi hebben we verschillende voordrachten gehoord over het succesvol bestrijden met HP van bijvoorbeeld dengue, malaria, leptospirose, meningokokken encefalitis of Japanse encefalitis.

Ook nu weer is de Central Council for Research in Homeopathy (CCRH) bijeengeweest op verzoek van het Indiase Ministerie van AYUSH en hebben zij vandaag een persbericht uitgebracht hoe je o.a. met een homeopathisch geneesmiddel je nog meer kunt beschermen, dan met alleen hygiënische voorzorgsmaatregelen.

In Nederland zijn we nog meer bekrompen dan elders. Als ik in dit artikel het homeopathische profylaxemiddel zou noemen, dan is de kans aanwezig dat de Inspectie Gezondheidszorg en Jeugd mij een boete oplegt wegens het noemen van een geneesmiddel met een indicatie, zonder dat dit door regulier erkend wetenschappelijk onderzoek onderbouwd is. Doof en blind zijn ze voor al het wetenschappelijk onderzoek dat de effectiviteit van homeopathische profylaxen aantoont.

Voor advies over hoe U zich kunt beschermen tegen infectieziekten met een homeopathische profylaxe kunt U altijd contact met mij opnemen.