Van 26 oktober t/m 30 oktober 2017 vindt in Soesterberg het eerste  Internationale congres in Europa plaats over homeopathische profylaxe. Experts van uit India, Japan, Duitsland, Amerika, Engeland en Nederland, maar ook Isaac Golden uit Australië zullen hun ervaringen en kennis delen.
Ik zal een inleiding geven over juridische kanttekeningen bij homeopathie en de homeopathische profylaxe.
Op vrijdagavond de 27ste zal de film “Vaxxed: From Coverup to Catastrophe” zijn Nederlandse première beleven. In deze film wordt aangetoond dat de Amerikaanse overheid al lang op de hoogte is over de relatie tussen vaccineren en autisme.
Maandag 30 oktober is een lesdag speciaal voor professionals.
 De NVKH heeft in het kader van haar 25 jaar jubileum de 4 congresdagen in het kader van de verplichte nascholing verdubbeld tot 8.
 Meer informatie op de website van het congres