Op de Summer Academy Meeting 2012  van de American Academy of Dermatology, die in augustus in Boston (USA) is gehouden, heeft dermatoloog Dr. Robert Signore een inleiding gehouden over zijn ervaringen van de toepassing van klassieke homeopathie bij de behandeling van sommige huidproblemen. Hij stelt dat bij de behandeling van eczeem, acne, en wratten een klassiek homeopathische behandeling een goed alternatief is voor de conventionele behandeling. Een belangrijk voordeel vindt hij dat er door de toepassing van homeopathie minder steroïden en antibiotica hoeft te worden voorgeschreven. Daarnaast verbeteren dikwijls klachten die schijnbaar geen relatie hebben met de huidklachten. Zijn inleiding onderbouwde hij met het aanhalen van een aantal wetenschappelijke onderzoeken en met ervaringen uit zijn eigen praktijk.